Laget som bygger store utøvere

Lillehammer Cykleklubb og Ringerike Sykkelklubb tar i fellesskap et enda større ansvar for at norske sykkeltalenter kan leve ut sine drømmer, Uno-X er stolt over å delta som en langsiktig samarbeidspartner.

Norsk sykkel er i meget god utvikling, men Norge er et lite land, så det er fornuftig å forene krefter og utveksle både kunnskap og ressurser. Uno-X og de to klubbene er inspirert av utviklingsmodellen i British Cycling, hvor man har utviklet mye gjennom et strukturert samspill mellom klubber, skoler og elitenivå.

Det er to av de sterkeste sykkelregionen i Norge som samarbeider om å videreutvikle tilbudet til yngre klasser, junior og U23. Begge klubbene har allerede et tett samarbeid blant annet med toppidrettsgymnas. Uno-X bidrar med et langsiktig økonomisk fundament til LCK og RSK sitt arbeid med å sikre rekruttering og utvikling av syklister.

Kramon_UnoXHydrogen_TeamPicture2017_0026
Fra samlingen i Cambrils, Spania.

Ryttere og støtteapparat
Følg laget bak kulissene
Kontaktpersoner

Et ambassadørlag med MOT

Sterke syklister med gode holdninger er tydelige forbilder.

Laget drømmer om å skape sterke syklister med gode holdninger. Laget skal være et trygt utviklingsmiljø som bygger store syklister og enda større mennesker.

Men uansett hvor langt sykkelkarrieren bringer de, skal de oppleve at de blir ivaretatt med respekt, og at det de lærer og opplever på Uno-X Norwegian Development Team er lærerikt og inspirerende.

Et utviklingslag drevet av klubbene i samarbeid med Uno-X

Lillehammer Cykleklubb og Ringerike Sykkelklubb - to av Norges ledende klubbmiljøer driver laget i samarbeid med Uno-X. Målet er å styrke rekrutteringen og videreutvikle klubbarbeidet.

Ringerike Sykkelklubb

RSK har de siste 40 årene jobbet hardt for å være en førende kraft i sykkelmiljøet. Det er med glede, entusiasme og ydmykhet ovenfor oppgavene vi viderefører dette i samarbeid med Lillehammer og Uno-X.

Å kunne ta vårt samarbeid med Uno-X et skritt videre er vi veldig stolte av, de er genuint interesserte i sykkel, og verdiene de står for og deres samarbeid med MOT, gjør at vi er svært fornøyde med å kunne være med på laget. Dette er et nytt steg for sykkeleventyret i Norge, og vi gleder oss til å muliggjøre drømmene til dagens og morgendagens ryttere.

Styreleder i RSK, Tommy Berglind

Sykkelentusiasten Uno-X

Uno-X har en drøm om å bidra til økt sykkelglede i Norge gjennom et bredt engasjement i norsk sykkelsport på alle nivåer. I tillegg til at sykkel er utmerket til mosjon og trening, er sykkel et enkelt og effektivt transportmiddel - og Uno-X liker enkle og effektive løsninger.

Uno-X er involvert på mange områder og nivåer i norsk sykkelsport. Som hovedsamarbeidspartner med MOT er de spesielt entusiastiske til miljøer som jobber langsiktig for en trygg og god utvikling av kommende generasjoner norske sykkelryttere.

De har over noen år blant annet blitt godt kjent med sykkelmiljøene på Ringerike og Lillehammer, og latt seg imponere over deres arbeid.

Når Lillehammer og Ringerike i fellesskap nå ønsker å ta et enda større ansvar for at norske sykkeltalenter kan leve ut sine drømmer, er laget stolt over å ha Uno-X som en langsiktig samarbeidspartner.

Leverandorlogoer